Huis Stijlvol Inrichten  thumbnail

Huis Stijlvol Inrichten

Published Feb 28, 23
6 min read

Hulp Bij Woning Inrichten

Het is echt heel erg mooi geworden (toca boca huis inrichten gratis). Vrienden en bekenden die het huis goed kenden waren aangenaam verrast over de manier van presenteren van dewoning, Jojanneke weet het beste en mooiste te accentueren in een woning. Dat blijkt ook zeker uit de succesvolle verkoop, want binnen 4 WEKEN was de woning verkocht! Ik kan niet anders zeggen dan: bedankt, alles is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Mede door de stress van de verhuizing en de miskopen zat ik met de handen in het haar. Bij toeval kwam ik via Marktplaats bij de site van Jojanneke terecht. Ze gaf me goede tips, waar ik zelf nooit opgekomen was (toca boca huis inrichten gratis). Zoals het verven van tafeltjes en een spiegel, leuke kussens, planten in mooie potten, kleuradvies voor een tapijt en nog veel meer.

Jojanneke, geweldig bedankt! -A.W.- “Ik had Jojanneke om advies gevraagd voor raambekleding en een kleur op de muur, maar kreeg daarnaast nog heel veel goede en leuke tips voor de rest van mijn interieur. Met een aantal daarvan ben ik meteen aan de slag gegaan (geweldig resultaat), een aantal anderen volgt zeer binnenkort.

En, ook heel belangrijk, dat ze met zeer betaalbare oplossingen komt. Alternatieven die ook bij een Ikea of Leen Bakker te koop zijn. Dus ook met een beperkt budget kan jouw huis er leuk uitzien. Het is een enorm verschil geworden nu alles klaar is. Ik ben heel erg blij met de tips die je mij hebt gegeven Jojanneke en het heeft niet eens zo heel erg veel gekost! Nogmaals dank en wellicht tot ziens".

Lagewaard- Dinsdag 13 december is ons huis in de verkoop gegaan via Funda met jouw foto’s. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Jouw tips hebben we zes dagen later in praktijk kunnen brengen t. b.v. de eerste kijkers. En het jaar is voor ons erg goed geëindigd (en begonnen), we hebben ons huis verkocht!!! ’t Heeft amper 10 dagen op Funda gestaan.

Huis Inrichten Online Spel

Super handig! We komen zeker bij haar terug. -H. en E. Riefel- Dankzij Jojanneke bijzonder veel ideeën opgedaan om onze huiskamer sfeervol in te richten. Ze heeft er duidelijk veel tijd ingestoken om ons helemaal op maat te helpen met de inrichting. We hebben veel leuke, creatieve ideeën opgedaan en door haar enthousiasme worden we aangestoken om direct te beginnen.

van Dijk- Onlangs werd ik gebeld door Mevrouw ter Riele, een wat oudere dame die geen aanspraak wilde maken op de hulp van haar kinderen voor het verkoopklaar maken van haar huis. Ze stond erop mij te helpen bij het opruimen en inpakken van spullen die te veel waren en al hoewel ik normaal gesproken bij voorkeur in afwezigheid van de klant werk, voelde ik dat het voor haar ook een 'proces van loslaten' was waar ze door heen moest en dus stemde ik in met haar aanwezigheid - toca boca huis inrichten gratis.

Het leuke is dat we zo gezellig hadden gekletst terwijl we jaren aan ‘herinneringen’ in dozen pakten. Ze belde met de uitnodiging een kopje thee te komen drinken, omdat we daar niet eens de tijd voor hadden genomen tijdens het verkoopklaar stylen (toca boca huis inrichten gratis). "En lust je appeltaart met slagroom?" zei ze, "dan vieren we meteen het eerste bod op mijn huis, zet dat maar op jouw site!" -H.Ik krijg ook complimenten van bezoekers! Binnenkort mail ik je de foto's! -C. van Delft- Bedankt voor de 3D plattegronden en het werk wat je ermee hebt gehad (toca boca huis inrichten gratis). De gewenste gashaard laat nog wel even op zich wachten, maar we hebben een hele andere kijk nu op de woonkamer. We kunnen eerst de meubels omzetten, het eerste hebben we zelfs nog hetzelfde weekend gedaan: de eethoek, en dat gééft een ruimte! Erg leuk! Wij waren erg blij met deze verandering.

-Rudi en Marijke- Je hebt een mooie site, ik kwam er bij toeval op terecht. Leerzaam en de illustratie's zijn prachtig, mooi fotowerk (toca boca huis inrichten gratis). Wanneer ik zou gaan verkopen, komen wij eerst bij jou voor een stijling. Daarna naar de makelaar en dan de fotosessie bij jou.......alleen ik hoop hier nog jaren te wonen.

Budget Huis Inrichten

S Groenmaker- Ik kwam via de site van Pure & Original verf bij het STIJLvoor, THUIS album terecht en vond het zo leuk dat ik meteen ben gaan kijken op de STIJLvoor, THUIS Facebook pagina. toca boca huis inrichten gratis. Door de foto's krijg ik zin om zelf ook wat te gaan veranderen aan mijn woning, het gaf mij inspiratie - www.schapenvacht24.nl.

Art Frame wordt geleverd als zelfbouwpakket, inclusief handige inbussleutel. Het geheel wordt verpakt in een stevige kartonnen doos. Heb je geluidsabsorberende panelen besteld? Deze worden op maat geleverd. Een koerier komt het pakket bij ons ophalen en brengt het direct bij jou thuis of op kantoor. We werken met koeriersdiensten die gewend zijn om met kwetsbare pakketten om te gaan, dus dat zit wel goed.Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens een verzending - toca boca huis inrichten gratis. Is je pakket toch beschadigd tijdens transport, neem dan contact met ons op en wij lossen dit dan snel en correct op.

Het gevoel van thuis gaat voor mij verder dan het interieur. Thuis is voor mij een plek waar jij je helemaal op je gemak voelt. Waar je durft te dansen door de woonkamer, de hele dag in je badjas kan blijven zitten, onder een dekentje kruipt op de bank, feest viert en tot rust komt.

Een Blooming Space, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Mijn kennis en gevoel voor interieur deed ik onder andere op door cursussen van Vtwonen, De Huismuts en mijn werk als marketeer voor woonwinkels en bouwmarkten. Maar ik was als kind al bezig met interieur, zo bouwde ik een deel van mijn kledingkast om tot extra kamertje. toca boca huis inrichten gratis.

Goedkoop Huis Inrichten

Inmiddels heb ik naast het inrichten van mijn eigen thuis al veel anderen mogen helpen met hun interieur! .

Wij hadden een groot en eigenzinnig huis gekocht, alleen ? Gelukkig waren bekenden ons voor gegaan waar Mandy haar advies al gegeven had. Die ideeën willen wij ook wel! Door het gebruik van kleuren waren wij eigenlijk meteen verkocht. Dat wil je zelf wel, maar we toe te passen in heel het huis.

heeft een muur met , een aanrader en goede tip van Mandy! De painting the past verf heeft schitterende kleuren en is heel aan te brengen. Uiteindelijk ook ‘onze kleur’ aan laten brengen, wat waren de met het gemak van schilderen! De jagerskast en ‘Franse’ knutseltafel van de Brocanterie en de mooie maken de woonkamer compleet.En dan de mooie met de heel blij mee. met Mandy : ze wijst ons de ‘goede’ kant op, zodat we door kunnen pakken. Ze benoemt de kansen die zij ziet en laat het aan ons om die wel of niet te benutten. Al is het maar het idee om de tafel een paar meter anders te zetten waardoor we nu met ons blik op de tuin aan tafel zitten.

Latest Posts

Predallen Of Welfsels

Published Mar 18, 24
7 min read

Hondenpoep Niet Opruimen

Published Feb 21, 24
3 min read

Uitvinding Opruimen Plastic Soep

Published Feb 21, 24
6 min read