Ronde Picknicktafel 8 Personen

Published Jun 04, 22
6 min read

Picknicktafel kopen?

Picknicktafel kopen? Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van elke zonnige dag van het jaar? En dit alleen, met uw partner of de hele familie? Dan zullen onze tafels u zeker kunnen verleiden! Een picknickbank is een tafel met vaak daaraan gemonteerde zitbanken of tuinstoelen. Ze kunnen gebruikt worden om te lunchen, even uit te blazen of gewoon een gezellige dag aan te spenderen met heel de familie. Je vindt hier alles van inklapbare picknicksets tot supermoderne design picknickbanken. Ook als je een gekleurde picknicktafel zoekt ben je hier op de juiste plek. Een picknickbank is ideaal voor scholen en kinderdagverblijven, dit dankzij zijn robuustheid en functionaliteit. Onze tafels zijn bovendien bijzonder veilig. Dit soort tafels roepen herinneringen op ... Een zomerse barbecues of een picknick met vrienden. Ongecompliceerd en toegankelijk zijn onze picknicktafel of tuinbanken. De klassieke, houten picknicktafel is misschien geen toonbeeld van design, maar er gaat wel een bijzondere kracht vanuit. De eenvoud van structuur, materiaal en productie maakt het een goedkoop buitenmeubel dat onverwoestbaar is.  

Onze visie: Tuinmeubilair is veel meer dan een paar planken bij elkaar.

Het is een verhaal. Het is een service. Bij het aanschaffen van een picknicktafel is het belangrijk dat je bepaalt met hoeveel personen je er aan wilt zitten. Zo zijn er grote picknicktafels (tot 12 personen) maar ook kleinere (tot 6 personen). Als de picknicktafel in de zon staat is het fijn als de tafel een parasolgat heeft. Zo kan je beschut genieten van het mooie weer. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn (cfr. tevredenheidsonderzoek 2015). E-woodproducts.nl staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen snel geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren. Aan de linker bovenzijde van deze pagina geven wij een overzicht van de artikelen die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels voor picknick aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de tafels om te picknicken eenvoudig te monteren? Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.

Picknicktafel Tafelklem

Het zijn meestal schimmels en algen die groeien in het hout en zich voeden met vocht en teak-olie die wordt verwarmd door de zon. Houten tuinmeubelen schoonmaken. Golden Teak Cleaner kan alle schimmels en algen verwijderen die zich in het hout hebben ontwikkeld. Wordt hierna echter teak-olie gebruikt, dan is de kans echter groot dat het opnieuw zal gebeuren, omdat de schimmels en algen dan wederom voedsel hebben! Teak wordt grijs door de ultra-violet stralen van de zon.

Golden Teak Protector tast aluminium, messing of textilene delen aan uw tuinmeubel niet aan. Om deze materialen schoon te houden, is het echter beter om contact met Teak Protector te vermijden (De voordelen van een picknicktafel kopen). Als deze onderdelen in contact komen met Protector kunnen ze, als de Protector nog nat is, worden schoongemaakt met water.

Wanneer u uw meubelen de zilvergrijze kleur wilt laten aannemen zonder groene aanslag, dan kunt u het beste Golden Teak Patinizer gebruiken. Golden teak Patinizer waarborgt het behoud van de typische zilvergrijze patine van teak gedurende lange tijd. Golden Teak Patinizer verandert het lichtbruine teak niet onmiddellijk in zilvergrijs teak.

Als teak verandert in zilvergrijs door het UV-zonlicht, blijft het vervolgens zilvergrijs gedurende een zeer lange periode. Teak Patinizer helpt dus voorkomen dat de tuinmeubelen snel van zilvergrijs naar donkergrijs/groen verkleuren, wat een teken kan zijn van zich ontwikkelende schimmels. Laat uw meubelen 4 tot 8 weken buiten staan, zodat ze een bleekgele kleur krijgen.

Reinig de meubelen eerst met Golden Teak Cleaner. Dit product verwijdert alle aanslag en brengt de oorspronkelijke kleur van teak terug. Hierna de meubelen behandelen met Golden Teak Patinizer volgens het gebruiksvoorschrift. Golden Teak Patinizer tast aluminium, messing of textilene onderdelen niet aan. Golden Teak Patinizer kan effect hebben op gras, planten en sommige soorten van bestrating.

In principe is Golden Teak Patinizer niet gevaarlijk. Het is op waterbasis, mens- en milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar (Koop je picknicktafels online). Toch bevelen wij aan om huid- en oogcontact te vermijden en Golden Teak Patinizer in goed geventileerde ruimten te gebruiken. Zorg dat het teakhout 100% droog is. Breng een laag Golden Teak Patinizer aan met een zachte pluisvrije doek en laat het goed in het hout trekken.

Picknicktafel Kind Lidl

In principe volstaat een jaarlijkse behandeling met Golden Teak Patinizer. Onder sommige omstandigheden kan extreme groene aanslag optreden, zoals bij langdurige blootstelling aan vocht. Dan is het raadzaam Golden Teak Patinizer twee keer per jaar aan te brengen. Golden Teak Patinizer bevat geen pigment, het product is dus transparent. In tegenstelling tot de Protector die een beschermende laag achterlaat in het hout, vormen de ingrediënten van de Patinizer geen dunne film in het hout; de Patinizer ingrediënten hechten zich aan de hout-moleculen, waardoor deze geen vocht en vuil toelaten, hierdoor wordt schimmel- en algengroei voorkomen.

Dit wordt niet aanbevolen. Dit is niet mogelijk, omdat Teak Patinizer niet toestaat dat Teak Protector in het hout trekt. Teak Shield brengt een bijna onzichtbare, beschermende laag op het houtoppervlak, die voorkomt dat vlekken van eten (koffie, ketchup, rode wijn) snel in het teakhout binnendringen (Kies uit speelse, ronde picknicktafels of kleine picknick tafels van hout. Wist je dat er ook kinderpicknicktafels zijn? Deze zijn speciaal gemaakt voor een kind, precies afgesteld op de juiste hoogte en breedte. Handig om ze een eigen plekje te geven tijden de zomerse barbecues, maar ook om gewoon heerlijk buiten aan tafel te spelen en te tekenen.). Teak Shield beschermt daarnaast teak ook tegen vocht en het binnendringen van vuil en algengroei, resulterend in een natuurlijke zilver- patina grijze kleur.

Als het teak een beetje ruw aanvoelt, kan het licht geschuurd worden (met de hand met fijn schuurpapier), alvorens het te behandelen met Teak Shield. Verdere instructies vindt u op de fles. Wij raden aan om het teak minstens één keer per jaar met Teak Shield te behandelen. Bovenkanten van tafelbladen moeten echter vaker behandeld worden ( afhankelijk van de frequentie van gebruik).

Dit zal resulteren in een hogere vorm van waterafstoting, maar slechts voor een korte periode, omdat de Teak Shield niet compleet in het hout kan trekken. Dit is niet mogelijk omdat Teak Shield niet toestaat dat Teak Protector in het hout trekt. Dit betekent dat het behandelde teak eerst met Teak Cleaner dient te worden gereinigd, alvorens Teak Protector opnieuw kan worden aangebracht (Voor welke kleur picknicktafel moet je gaan? Een kleur zegt meer dan duizend woorden en brengt jouw interieur tot leven.).Nadat de eerste laag is aangebracht, dient u wel even vier uur te wachten voordat een tweede laag aangebracht kan worden. Vochtige klimaten kunnen zelfs een iets langere droogtijd vergen. Na de tweede laag dient u bovendien 48 uur wachten voordat de tuinmeubelen gebruikt worden. Omdat Teak Shield reageert op vocht in de lucht, zal de beschermende reactie pas na ongeveer 1 week na het aanbrengen volledig zijn afgerond.Indien noodzakelijk kan het teak licht geschuurd worden na het drogen (Picknicktafels van Hout - E-Woodproducts).

Lanterfant Picknicktafel Jip

Producten met enzymen lijken op het eerste gezicht geen wondermiddelen, want het duurt lang voor je het effect ziet. "Maar . De natuur zal in die periode haar werk doen", zegt Collet. Je kunt zulke producten trouwens ook preventief gebruiken. "Zo kun je alles ongeveer zes maanden lang proper houden.” Collet raadt daarnaast aan om in de eerste plaats groenaanslag zo veel mogelijk te voorkomen. Picknicktafel kopen? Ontdek de collectie - E-Woodproducts.

Zorg er bij de aanleg ook voor dat een terras (Picknicktafel kopen Oost-Vlaanderen E-Woodproducts). Blijft er geen water op staan, dan krijg je veel minder snel last van een groene laag." Verschijnt er na verloop van tijd toch groenaanslag, probeer die dan altijd eerst te . "Houd de omgeving bovendien zo proper mogelijk," adviseert Collet, "want .".

Tuinmeubels heb je in verschillende soorten en maten: hout, kunststof, wicker of textileen. Een tijdje geleden had ik een tip om specifiek voordat dat winter begon. Maar ja, toen kreeg terecht heel veel vragen van mensen die zeiden: “Maar wat als ik tuinmeubels heb die NIET van hout zijn!” Tja, daar moet ik dan natuurlijk ook antwoord op geven.Ik ga uitleggen hoe we het beste onze tuinmeubels onderhouden zodat deze ook aanzienlijk langer meegaan. Ideaal sopje, Regelmatig moeten we onze tuinmeubels onderhouden. Hoe onderhoud ik mijn houten tuinmeubelen?. Dat doe je het beste met . Gewoon wat lauw warm water en groene zeep. Het is niet agressief en het meeste vuil verdwijnt direct. Is het vuil echt hardnekkig, dan zijn er tal van andere middeltjes waar je het mee kunt proberen.Uiteindelijk blijven de tuinmeubels vaak het hele jaar door in onze tuin of op het balkon staan, dus ze hebben ook aardig wat te verduren. Stal je ze ergens binnen, maar ze dan vooraf altijd eerst even schoon en zorg dat ze goed droog zijn. Houten tuinmeubels onderhouden, Houten tuinmeubels kunnen ieder jaar wel een onderhoudsbeurt gebruiken.

Bij tuincentra zijn speciale middelen te koop om de tuinmeubels te ‘ontgrijzen’. Zoals ik vorige keer ook al aangaf: het regelmatig reinigen en onderhouden kun je op een veilige manier doen met water, groene zeep en een borstel. Zit er hardnekkige groene aanslag op de meubels die niet weg willen met groene zeep, dan zijn daar ook voldoende reinigingsmiddelen voor te krijgen.

Vierkant Picknicktafel

Dit zou al voldoende moeten zijn voordat je aan allerlei vreselijke middeltjes begint. Na het reinigen en drogen is het aan te raden om de tuinmeubels in de olie te zetten. Banken & Picknicktafels - Tuinmeubelen. Kunststof tuinmeubels onderhouden, Ook kunststof tuinmeubels onderhouden is belangrijk. Plastic is heel gevoelig voor vervuiling van de gladde oppervlakten.

Picknickbanken  (en andere tuinmeubelen) te koop

Wij leveren uw bestelling met eigen bestelbusjes! Op deze manier verzekeren wij de kwaliteit van  de geleverde producten. Picknicktafels bestaan al sinds jaar en dag. Zo op het eerste gezicht lijkt een picknick tafel gewoon een picknicktafel. Wij leveren picknicktafels gratis af door heel Vlaanderen en Nederland. Wij maken daarbij geen onderscheid tussen klanten die 1 picknicktafel bestellen of klanten die meer dan 10 picknicktafels bestellen.  Een plaatsbezoek bij jou thuis is ook steeds mogelijk, zo zien we met welke ruimte we kunnen werken en welke opportuniteiten zich voordoen. Wij staan je graag bij in jouw zoektocht naar de ultieme buiten ervaring!  Heb je vragen over Picknickbanken? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina over tuinmeubelen kiezen of tuinmeubelen maken van hout voor handige tips en meer informatie van onze experts over picknicktafels.

Tuinmeubelen bestel je eenvoudig online

Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je biertafel project. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat uw picknick tafel zo snel mogelijk bij u thuis of uw bedrijf wordt afgeleverd.  Ben je op zoek naar een leuke picknicktafel voor in de tuin of de perfecte, inklapbare picknickset voor op de camping? Zowel tafels met stoelen als heuse buitensalons of loungesets in prachtig en onderhoudsvrij wicker of aluminium met onderhoudsvrije  stoffen in verschillende kleuren en afwerkingen. Picknickbanken heb je bij ons in aluminium, teak of een combinatie van beiden. Dankzij het kwalitatieve materiaal van de picknicktafels heb je niet alleen weinig onderhoud aan je tuintafel, maar geniet je ook jarenlang van het tuinmeubel. Picknickbanken zijn stoer, praktisch én je hebt er jarenlang plezier van. 4 personen of 6 personen, met hoeveel je ook aan tafel wilt gaan zitten. Heb je een mooie picknicktafel op het oog, maar wacht je nog op de juiste aanbieding? Natuurlijk wil je zo goedkoop mogelijk je nieuwe picknicktafel kopen. We houden je hier op de hoogte van onze picknicktafels aanbiedingen en speciale acties.

Waarom een picknicktafel aanschaffen?

1. U wilt een tafel waarvan het hout afkomstig is van verantwoorde bossen (FSC)? 2. U wilt veilige afgeronde hoeken zodat uw gasten en kinderen zich niet kunnen bezeren? 3. U bent op zoek naar een robuust buitenmeubel? 4. U wilt een zéér stevig en stabiel model? 5. U wilt een tafel voor picknick met dikke planken die onder druk is geïmpregneerd? 6. U wilt een tafel die makkelijk te monteren is? U wilt dat wij de picknicktafel bij u komen monteren? 7 U wilt graag dat de picknick tafel in een originele staat en ongeschonden bij u geleverd wordt? 8. U wilt eerste kwaliteit hout? U wilt geen krassen of beschadigd hout? 9. U wilt de picknicktafel over een paar dagen bij u thuis of bedrijf? 10. U wilt 2 jaar garantie?
Slechts één antwoord op al uw vragen = Een tafel van e-woodproducts.nl

Contacteer ons:

E-woodproducts.nl is de leverancier van KING & ROYAL KING tafels en banken in Nederland. U kunt ons contacteren via GSM: +31 6 45 48 90 54 (Mark Dirksen), of een bericht sturen via ons e-mailadres: contact@e-woodproducts.nl

Navigation

Home

Latest Posts

Jaren 30 Huis Modern Inrichten

Published Mar 04, 23
4 min read

Huis Anders Inrichten

Published Mar 01, 23
8 min read

Huis Stijlvol Inrichten

Published Feb 28, 23
6 min read